Leuke ideeën om iemand te verrassen

Iedereen verdient het wel om eens in de zoveel tijd verrast te worden. Bijvoorbeeld: iemand die jarig is, net is afgestudeerd of een moeilijke periode heeft gehad. Door iemand op zo’n moment iets persoonlijks te geven, zorg je ervoor dat diegene zich gezien voelt. Met een lief kaartje, een bosje bloemen of een klein cadeautje kan je iemands dag makkelijk opvrolijken. Wil je iemand op een leuke, creatieve en originele manier verrassen? In dit blog geef ik een paar tips voor jouw verrassing!

Kaartje

Een leuke manier om iemand te verrassen is om een kaartje te sturen. Vooral als dat kaartje door jou gemaakt is. Je kunt bijvoorbeeld een verjaardagskaart uitkiezen in de winkel, maar het is veel leuker om online zelf verjaardagskaart maken.  Zo is jouw verrassing een stuk persoonlijker en laat je zien dat je echt om diegene geeft. Online kun je zelf instellen hoe oud iemand is, wat voor thema er bij diegene past en je kunt de kaart ook persoonlijk maken door foto’s toe te voegen van jullie samen. Versier het kaartje met lintjes en stickers en stop hem in een mooie envelop. Voilà! Je bent klaar om iemand te verrassen.  

Een uitje

Als je iemand goed kent, kun je ook diegene verrassen door een uitje samen te plannen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk dinertje, een museumdagje of een concert. Dit vinden mensen vaak superleuk om cadeau te krijgen en het is ook nog eens leuk om te geven. Ook tijdens de coronacrisis kun je van alles doen buiten de deur, zolang je maar afstand kunt houden van andere mensen. Kijk eens goed online wat er allemaal mogelijk is! Zo kun je iemand anders én jezelf een leuke dag bezorgen. Tip: check wel even van tevoren of degene die je verrast vrij is op de datum die je uitkiest. Zo voorkom je dat het cadeautje verspild wordt.

Iets creatiefs

Ben je een beetje creatief? Dan kun je er ook voor kiezen om iemand te verrassen met jouw creatieve talenten. Schrijf een mooi liedje voor iemand die jarig is, maak een mooie tekening of schrijf een lief gedichtje als iemand erdoorheen zit. Op die manier kun je op een hele persoonlijke manier laten zien dat je er voor iemand bent of dat het een goede vriend van je is. Mag je elkaar niet zien vanwege een quarantaine? Dan kun je het ook per post of online opsturen. Zo kun je toch nog diegene verrassen!

About

No Comments

Leave a Comment