Een container huren bij MKB afval: super handig!

Ik was laatst op een foodtruckfestival en stond op een gegeven moment te praten bij een tentje waar ik net de beste hamburger van mijn leven had gegeten. Op de een of andere manier draaide het onderwerp van het gesprek naar afval (het had niks met de hamburger te maken, ik beloof het) en hij vertelde dat hij zo blij was met zijn afvalcontainers. Ik keek naar ze. Vrij normaal, grijzig van kleur, een paar vliegen die probeerden naar binnen komen. Ik vroeg hem wat er zo speciaal aan was. Hij lachte en zei dat het niet persé de afvalbak zelf was, maar het bedrijf erachter. “MKB afval, daar kan je pas een goede container huren!”

Van ‘vroeger’ tot nu

Een container huren bij MKB is al mogelijk sinds 2013, toen het bedrijf werd opgericht. Fun fact: het krijgt zijn naam van de klanten waar het aan levert: middelgrote en kleine bedrijven. MKB vindt het bij een container huren belangrijk dat de klant precies weet waar hij/zij aan toe is. Geen offertes, geen moeilijke, verwarrende termen, maar meteen duidelijkheid. Dit is waarom hamburgerman en heel veel andere kleine en middelgrote bedrijven in Nederland ook zo enthousiast zijn en hier een container huren.

Hoe werkt het dan precies? Ik zal je het tripje naar hun website besparen. Met een paar simpele stappen (het uitkiezen van het soort afval dat je hebt en hoeveel dat ongeveer is) weet je al precies hoeveel je gaat betalen. Ze hebben een hele handige hoeveelheidsclassificatie:

240 literbak 4 vuilniszakken
360 literbak 6 vuilniszakken
660 literbak 11 vuilniszakken
1100 literbak 19 vuilniszakken
1700 literbak 29 vuilniszakken

Ook hebben ze categorieën gemaakt waardoor afval verwerking een stuk milieuvriendelijker gaat. Je kan bij hun dus al vóór het container huren aangeven om wat voor soort afval het gaat (waar ook meteen je prijs op wordt aangepast, fijn!). De verschillende categorieën zijn: papier + karton, organisch afval, restafval, PMD afval (afval zonder een duidelijke classificatie) en glas. Ook hebben ze de optie ‘archief vernietigen’, waar verouderde maar toch vertrouwelijke documenten permanent worden vernietigd.

Een container huren bij MKB is dus zeker een aanrader, als je mijn vriend de hamburgerman moet geloven. En hij sprak ook de waarheid over de kwaliteit van zijn hamburgers, dus dan zal dit ook wel kloppen! Toch?

About

No Comments

Leave a Comment