Bjorn Borg Boxers zijn er voor iedereen

Ik als vrouw heb altijd geworsteld met vrouwenondergoed. Niet letterlijk, dat zou een gekke wedstrijd zijn, maar figuurlijk. Ik had namelijk altijd moeite met slipjes en strings. Ze zaten nooit lekker, maar ik had het gevoel dat ik me maar gewoon moest aanpassen. Tegelijkertijd had ik een keer een gesprek met een vriend, die me vertelde dat hij er zo van baalde dat jongens eigenlijk alleen maar zwart of grijs ondergoed konden dragen, en geen leuke kleurtjes zoals meiden dat konden. We ontdekten samen de oplossing: Bjorn Borg Boxers!

Vroeger

Geloof het of niet, maar Bjorn Borg was allereerst een tennisser, en helemaal geen mode ontwerper. Na zijn succesvolle tenniscarrière waagde hij zich echter wel aan het kleding ontwerpen, en in 1987 begon hij zijn eigen kledinglijn, met Bjorn Borg Boxers & Underwear. Nog steeds zijn de onderbroeken van het merk het meest beroemd, en het is duidelijk waarom.

Al die keus

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij Bjorn Borg Boxers. Je kan voor een simpele, effen stijl gaan, met zowel felle en pasteltinten als donkerdere kleuren. Ook zijn er allerlei mooie prints in, opnieuw, alle kleuren van de regenboog. Er zit sowieso iets tussen voor jou. En het fijne is: de boxers zijn er zowel voor mannen als voor vrouwen. Uiteraard is het ontwerp iets anders, maar de pijpjes blijven, waardoor de onderbroek altijd goed blijft zitten en niet verschuift of omhoog kruipt.

Zó voordelig

De onderbroeken worden ook nog eens vaak verkocht in two-packs of andere aanbiedingen en goede deals, dus ze hoeven niet eens zo veel te kosten. Je kan ze bij bijna elke kledingwinkel vinden en sowieso online, dus er is niks dat je tegenhoudt.

Bjorn Borg Boxers is dus de oplossing voor veel van ons: jongens die graag fleurig ondergoed dragen én meiden die graag een boxer dragen die alsnog mooi en vrolijk is. En het ondergoed is ook nog eens betaalbaar. Win-win-win! Dus, waar wacht je nog op? Ga lekker shoppen!

About

No Comments

Leave a Comment