De badkamertrends voor het nieuwe jaar

2020 is alweer een tijdje bezig en dat betekent ook dat de bankrekening weer zachtjes aan wordt aangevuld. De laatste maanden van het jaar, november en december, vragen altijd veel van onze portemonnee met Blackfriday en de feestdagen. Vanaf Januari is deze gekkigheid gelukkig weer voorbij en is er weer tijd en ruimte voor andere investeringen zoals misschien wel een investering in een nieuwe badkamer. Wil aankomende periode een nieuwe badkamer en ben je benieuwd wat de laatste trends zijn? Wij hebben ze in dit blog voor je op een rijtje gezet.

Duurzaam en milieubewust

We worden steeds bewust van het milieu en de impact die wij als mens daarop hebben. De bosbranden in Australië en de overstromingen in Afrika zijn daar maar weer eens het bewijs van. We proberen als consument uiteraard ons steentje bij te dragen en laat die nou precies een van de belangrijkste badkamertrends zijn van 2020. Een duurzame badkamer bestaat dat? Jazeker! Met een aantal kleine aanpassingen en andere keuzes is jouw badkamer duurzamer dan ooit. Zo wordt er in badkamer bijvoorbeeld steeds meer gekozen voor gerecycled materiaal een ook duurzame meubels zijn helemaal in. Daarnaast bestaan er douchesystemen die waterbesparend zijn zodat je de veel minder water gebruikt zonder dit ook maar enigszins te merken. De duurzame badkamer is de badkamer van de toekomst.

Modern met warme kleuren

Mensen zien de badkamer eigenlijk nooit echt als leefruimte maar toch brengt je hier dagelijks ook zeker wat tijd door. Daarom mag men in het vervolg iets meer tijd steken in de invulling van hun badkamer. Witte saaie badkamers zijn verleden tijd! We willen moderne badkamers zien met warme kleuren en digitalisering in design en techniek. Een slimme badkamer gaat bijvoorbeeld ook weer hand in hand met een duurzame badkamer wat er voor zorgt dat dit ontzettend goed te combineren is. In de moderne badkamer zien we graag een warme kleur op de muur en terugkomen in de verschillende meubels en accessoires. Daarnaast zijn aanpassingen zoals dimmers en schakelaars voor je Led verlichting en een douche met technische snufjes helemaal van deze tijd. Dimmers en schakelaars voor je Led verlichting kun je bij vele verschillende specialisten vinden waaronder BES LED. Weet je niet precies waar je naar op zoek bent of welk systeem geschikt is voor jouw badkamer? Ze geven je graag vrijblijvend advies op maat zodat je altijd de juiste keuze maakt voor jouw badkamer.

About

No Comments

Leave a Comment